Screens laten plaatsen

Tijdens zonnige dagen kan de temperatuur in huis behoorlijk oplopen. Screens zijn dan de perfecte zonwering. Ze houden de warmte buiten en zorgen tegelijkertijd voor genoeg lichtinval. Bovendien blijft je zicht naar buiten behouden. Met een screen kun je namelijk wel naar buiten kijken, maar niet naar binnen. Niet voor niets laten steeds meer particulieren en bedrijven screens plaatsen. Ook screens laten plaatsen?

Elektrische screens voor meer gemak

Wij leveren en plaatsen screens in alle maten en vormen: standaardmodellen met een afgeschuinde bovenkap, screens met een vierkante of ronde bovenkap, ritsscreens, elektrische screens of screens die handmatig bediend moeten worden met een handslinger of draaistang. Elektrische screens bedien je met een opbouwschakelaar of draadloze afstandsbediening.

 

Eventueel zijn deze screens ook uit te voeren met een licht-windsensor, zodat ze automatisch omhooggaan als er veel wind staat of juist omlaaggaan als de zon begint te schijnen. Zo voorkom je dat de screens door harde wind beschadigen en blijft je huis altijd lekker koel. Ook als er niemand thuis is.

Kosten screens laten plaatsen

De kosten van screens hangen af van meerdere factoren, zoals de afmetingen, de wijze van bediening, de vorm van de bovenkap en het soort screen dat je wilt.

 

Windvaste ritsscreens zijn bijvoorbeeld iets prijziger dan standaardmodellen, maar zijn wel sterker en gaan langer mee.

 

Voor een exacte prijs van screens voor jouw woning of bedrijfspand kun je het beste even contact opnemen voor een vrijblijvende offerte.

De voordelen van screens:

Houden zon en warmte buiten

Nemen weinig ruimte in

Je bepaalt zelf de mate van lichtinval

Ze kunnen het volledige raam bedekken

Veel privacy doordat je wel naar buiten kan kijken, maar niet naar binnen

Wil je graag het raam open kunnen doen zonder dat de zon je huis in schijnt? Dan is het verstandiger om voor een andere manier van zonwering te kiezen. Bijvoorbeeld zonneschermen. Wil je complete verduistering? Dan is een rolluik een betere optie.

Screens Nijmegen

Benieuwd naar de mogelijkheden van screens? Of wil je screens laten plaatsen? Bel of mail ons gerust voor vrijblijvend advies. Je bereikt ons via telefoonnummer 06 – 40 33 33 60 of per mail.

 

Wij werken voornamelijk in de regio van Nijmegen, maar ook in de rest van Nederland. Op al ons materiaal en de montage ervan zit garantie.

Neem contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak