Elektrische zonwering

Zonwering is tijdens zonnige dagen geen overbodige luxe. Toch is niets zo veranderlijk als het weer. Een zonnige dag kan zomaar eindigen met een onstuimige onweersbui. Elektrische zonwering biedt dan uitkomst. Ingebouwde sensoren regelen je zonwering. Ze zorgen ervoor dat je zonwering automatisch naar beneden gaat als de zon op het huis staat en automatisch omhooggaat als het begint te waaien.

Zonwering laten plaatsen

Wij leveren en plaatsen elektrische zonwering, zoals screens en rolluiken. Alle zonweringsystemen die we leveren en plaatsen zijn uit te voeren met sensoren die gevoelig zijn voor de verschillende weersomstandigheden. Zonwering laten plaatsen?

Kosten elektrische zonwering

De kosten van elektrische zonwering lopen uiteen. Het is afhankelijk van de keuzes die je maakt. Het begint al met de soort zonwering die je kiest. Screens zijn bijvoorbeeld wat prijziger dan rolluiken. En wil je de elektrische zonwering bijvoorbeeld bedienen met een wandschakelaar of volledig automatiseren met een tijdklok en/of een afstandsbediening? Ook dat heeft invloed op de kosten. Net zoals de totale afmeting van je zonwering en eventuele extra opties. Denk aan inbouwverlichting of een licht-windsensor.

De voordelen van elektrische zonwering

Altijd en overal controle op de bediening van je zonwering

Automatisch aangestuurd door een licht-windsensor

Eventueel uitgevoerd met LED-verlichting

Zonwering Nijmegen

Elektrische zonwering is maatwerk. De montage ervan kun je beter overlaten aan een vakman. Niet iedere muur is namelijk geschikt voor een zware installatie. In dat geval zoeken wij altijd naar een oplossing, want er zijn meer manieren om zonwering te bevestigen. Vraag ons gerust om advies.

 

Wij verzorgen zonwering in Nijmegen en regio, maar ook in de rest van Nederland. Je bereikt ons via telefoonnummer 06 – 40 33 33 60 of per mail.

Neem contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak