Rolluiken of screens?

Als je op zoek bent naar zonwering, zijn er verschillende typen zonwering die je kunt overwegen. De meest voorkomende typen zijn rolluiken en screens. Ze hebben allebei specifieke eigenschappen die je kunnen helpen een weloverwogen keuze te maken. Twijfel jij over rolluiken of screens? Dan leggen we je graag meer uit over deze twee typen zonwering:

Voor- en nadelen van screens en rolluiken

Screens en rolluiken hebben ieder hun eigen voor- en nadelen. Beide soorten zonwering houden zon en warmte buiten de deur. Ook bieden ze allebei veel privacy. Screens bieden hierbij het voordeel dat je nog wel naar buiten kunt kijken. Dat kan bij rolluiken niet. Die zijn compleet verduisterend. Rolluiken hebben als grootste voordeel dat ze geluiddempend en inbraakwerend zijn. Wil je de meest veilige oplossing? Kies dan voor een rolluik. Wil je een mooie en luxe oplossing? Kies dan voor screens.

Zijn screens duurder dan rolluiken?

Het antwoord op de vraag of screens duurder zijn dan rolluiken is niet een simpel ‘ja’ of ‘nee’. Over het algemeen zijn rolluiken iets goedkoper dan screens. Maar de kosten van screens en rolluiken worden bepaald door meer factoren. Zo zijn de kosten onder meer afhankelijk van de afmetingen, de wijze van bediening, en het soort rolluik of screen dat je wilt. Een ritsscreen is bijvoorbeeld prijziger dan een gewone screen. Wil je precies weten wat een rolluik of screen jou gaat kosten?

Rolluiken en screens Nijmegen

MT Zonwering & Kozijnen levert, plaatst en monteert rolluiken en screens in Nijmegen en omgeving, maar ook in andere regio’s. Ben je op zoek naar de beste kwaliteit zonwering, neem dan gerust contact met ons op via telefoonnummer 06 – 40 33 33 60 of per mail. We komen zelf de situatie bekijken, nemen stalen mee en meten alles op. Vervolgens stellen we een vrijblijvende offerte voor je op. Na akkoord maken we je rolluiken of screens volledig op maat in onze werkplaats en ook de montage doen we zelf.

Neem contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak