Rolluiken

Heb je een winkelpand of bedrijfsruimte? Dan is het fijn als je deze goed kunt afsluiten zodra je weggaat. Soms is alleen een slot op de deur niet veilig genoeg. Met een rolluik zorg je voor een goede beveiliging van je pand tegen inbraken. Wij werken met het merk HEROAL. Standaard gebruiken wij de lamel Heroal RS 38.

 

Wij leveren en plaatsen rolluiken in Nijmegen en regio, maar ook in de rest van Nederland. In Nijmegen zitten veel ondernemers gevestigd. Zowel in de binnenstad als op de verschillende bedrijfsterreinen. Voor deze Nijmeegse ondernemers plaatsen wij naast rolluiken ook roldeuren en rolhekken.

 

Ook voor woningen bieden rolluiken in veel gevallen uitkomst.

Niet alleen als beveiliging, maar ook als zonwering.

Rolluiken laten plaatsen in regio Nijmegen en daarbuiten

Alle rolluiken in Nijmegen – maar ook in andere regio’s – die wij plaatsen zijn van aluminium. Deze rolluiken zijn zeer stevig en hebben een geluiddempende en isolerende schuimlaag. Aluminium rolluiken zijn zwaarder dan kunststof rolluiken. Daarom is het aan te raden om aluminium rolluiken te laten plaatsen door een specialist.

De voordelen van rolluiken:

Geluiddempend

Inbraakwerend

Zonwerend

Veel privacy

Energiebesparend

Liever zonwering met nog wat lichtinval? Kies dan voor screens.

Rolluiken inclusief montage

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Of wil je rolluiken laten plaatsen? Neem contact op voor een vrijblijvend advies. Wij zijn gevestigd in Milsbeek en leveren rolluiken inclusief montage in de regio van Nijmegen, Malden, Gennep en Cuijk. Maar ook in andere regio’s zijn wij actief. Op al ons werk en de materialen zit garantie. Je bereikt ons via telefoonnummer 06 – 40 33 33 60 of per mail.

Neem contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak