Over ons

MT Zonwering & Kozijnen is maatwerkspecialist in zonwering: screens, ritsscreens, rolluiken, aluminium kozijnen en kunststof kozijnen. We werken alleen met de beste kwaliteit materialen. Ook aan ons eigen werk stellen we iedere dag hoge kwaliteitseisen.

Zo gaan we te werk

We werken netjes en zorgvuldig, zonder rommel achter te laten. We zijn flexibel en geven eerlijk advies. We doen daarom zoveel mogelijk zelf: opmeten, assembleren, monteren, onderhouden en repareren. Klanten weten daardoor wat ze kunnen verwachten. Bovendien vinden ze het prettig om steeds hetzelfde vertrouwde gezicht te zien. Hierdoor hebben we al veel mooie projecten mogen realiseren in de omgeving van Milsbeek, Nijmegen, Malden, Gennep en Cuijk. Maar ook in de rest van Nederland zijn we werkzaam.

Maurice Tillemans

MT Zonwering & Kozijnen is opgericht door Maurice Tillemans. Als klein jongetje hielp hij al mee in het bedrijf van zijn oom, waar ook zijn ouders en broer werkten. Kozijnen op maat maken, horren plaatsen, screens repareren… hij leerde het al vroeg. Van productie tot montage, het werd hem met de spreekwoordelijke paplepel ingegeven. Ook nu Maurice zijn eigen bedrijf heeft, werkt hij weer geregeld samen met zijn broer die ook gespecialiseerd is in kozijnen en zonwering.

Maatwerk is ons handelsmerk

Benieuwd naar onze mogelijkheden op het gebied van zonwering, rolluiken, horren en kunststof en aluminium kozijnen? Wanneer je contact met ons opneemt, maken we een vrijblijvende afspraak. We komen langs met wat stalen en bespreken de mogelijkheden. Eventueel meten we dan direct alles op, zodat we een offerte kunnen uitbrengen.

Levertijden

Doorgaans kunnen wij snel leveren. Meestal binnen vier weken. Speciale leveringen, zoals andere kleuren dan de standaard RAL-kleuren, hebben soms een wat langere levertijd. In een offerte zullen wij je altijd zo volledig mogelijk informeren over de levertijd.

Neem contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak