Kunststof kozijnen laten plaatsen

Kunststof kozijnen zijn zeer onderhoudsvriendelijk. Je hoeft ze nooit te schilderen, zoals bij houten kozijnen wel nodig is. Ook hoef je ze in principe nooit meer te vervangen. Ze gaan een leven lang mee. Bovendien isoleren kunststof kozijnen uitstekend. Steeds vaker vervangen wij daarom houten kozijnen voor kunststof kozijnen. Ook kunststof kozijnen laten plaatsen? Neem contact met ons op.

Kosten kunststof kozijnen

Kunststof kozijnen hebben de beste prijs-kwaliteitverhouding. Ze zijn gemiddeld goedkoper dan houten kozijnen en aluminium kozijnen. De kosten van kunststof kozijnen zijn onder andere afhankelijk van de maten, de kleur, de vorm van de profielen en eventuele ventilatie. Wij zijn graag transparant over de kosten van kunststof kozijnen. Daarom komen we altijd langs om zelf de situatie te bekijken en op te meten. Aan de hand daarvan stellen we een vrijblijvende offerte op met daarin de kosten kunststof kozijnen en de montagekosten.

Kunststof kozijnen houtlook

Heb je momenteel houten kozijnen en twijfel je om deze te vervangen door kunststof kozijnen? Voor de uitstraling van je woning of pand hoef je het niet te laten. Er zijn namelijk kunststof kozijnen met houtlook. Je ziet het verschil nauwelijks! De kunststof kozijnen houtlook hebben rechte hoekverbindingen en de onderstijl is ietwat schuin. Wil je liever een strakke, moderne look? Dan zijn aluminium kozijnen misschien meer iets voor jou.

De voordelen van kunststof kozijnen

Onderhoudsvriendelijk

Goede prijs-kwaliteitverhouding

Duurzaam

Ook in houtlook of andere designs verkrijgbaar

In combinatie met draaikiepraam, valraam of dubbel openslaande ramen

Inbraak- en brandveilig

Kunststof kozijnen Nijmegen

MT Zonwering & Kozijnen plaatst kunststof kozijnen in Nijmegen en regio. Wil je meer weten over de mogelijkheden of kunststof kozijnen in je pand laten plaatsen? Neem gerust contact op voor advies of een vrijblijvende offerte. Je bereikt ons via telefoonnummer 06 – 40 33 33 60 of per mail.

Neem contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak